Standard Svensk standard · SS-EN ISO 22117:2019

Mikrobiologi i livsmedelskedjan - Särskilda krav och vägledning för kompetensprovning genom jämförelse mellan laboratorier (ISO 22117:2019)

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 22117:2019

Mikrobiologi i livsmedelskedjan - Särskilda krav och vägledning för kompetensprovning genom jämförelse mellan laboratorier (ISO 22117:2019)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 1 320 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 1 320 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 2 112 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
This document specifies requirements and gives guidelines for the organization of proficiency testing (PT) schemes for microbiological examinations of
a) foods and beverages,
b) feeding animals,
c) environmental samples from food and feed production and handling, and
d) primary production stages.
This document is also applicable to the microbiological examination of water where water is either used in food production or is regarded as a food in national legislation.
This document relates to the technical organization and implementation of PT schemes, as well as the statistical treatment of results of microbiological examinations.
This document is designed for use with ISO/IEC 17043 and ISO 13528, and deals only with areas where specific or additional details are necessary for PT schemes dealing with microbiological examinations for the areas specified in the first paragraph.

Ämnesområden

Livsmedelsmikrobiologi (07.100.30)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 22117:2019

Mikrobiologi i livsmedelskedjan - Särskilda krav och vägledning för kompetensprovning genom jämförelse mellan laboratorier (ISO 22117:2019)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 1 320 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 1 320 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 2 112 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Livsmedelsanalyser, SIS/TK 435/AG 05

Internationell titel: Microbiology of the food chain - Specific requirements and guidance for proficiency testing by interlaboratory comparison (ISO 22117:2019)

Artikelnummer: STD-80010677

Utgåva: 1

Fastställd: 2019-03-28

Antal sidor: 48