Magasin SIS

Magasin SIS är en tidskrift för dig som jobbar med att integrera miljö, hållbarhet och kvalitet i din organisations affärs- och verksamhetsutveckling. Den innehåller aktuella reportage, tips och lösningar på hur organisationer kan arbeta effektivt med standarder för ledningssystem.

Magasin SIS är det nya namnet på tidningen Perspektiv. Tidningen är en del av SIS tjänst Perspektiv. Det är en tjänst för alla som jobbar med ledningsystem till vardags i sitt yrkesliv. Den gör yrkesrelaterad kunskap tillgänglig – dels via tidningen, dels via ett mångsidigt webbverktyg. Här finns allt stöd du behöver för att skapa ett levande ledningssystem och arbeta effektivt och framgångsrikt.

Läs det senaste numret här >

MagasinSIS22024.png

Har du något nyhetstips eller idéer på innehåll till tidningen?
Hör av dig till redaktionen: magasinsis@sis.se

Tidigare nummer:


Tjänsten SIS Perspektiv

SIS Perspektiv optimerar organisationens förutsättningar att rikta fokus på kvalitet, miljö och hållbarhet. Genom att ge inspiration till utveckling, generell åtkomst till centrala standarder och möjlighet att arbeta digitalt, effektivt och strukturerat kan SIS Perspektiv underlätta vid implementation och uppföljning av ISO:s ledningssystem.