Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-3:2005

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-3: Särskilda krav på kokgrytor

Status: Upphävd

· Ersätts av: SS-EN 203-2-3:2014
Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-3:2005

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-3: Särskilda krav på kokgrytor
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
This European Standard specifies the test methods and requirements for the construction and operating characteristics relating to the safety, rational use of energy and marking, of commercial gas heated boiling pans.
This European Standard only covers type testing.

Ämnesområden

Hushåll Allmänt (97.020) Spisar, kokhällar, ugnar och liknande bruksföremål (97.040.20)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-3:2005

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-3: Särskilda krav på kokgrytor
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Standardiseringsarbete utan svenskt deltagande, SIS/TK 998

Internationell titel: Gas heated catering equipment - Part 2-3: Specific requirements - Boiling pans

Artikelnummer: STD-41107

Utgåva: 1

Fastställd: 2005-10-25

Antal sidor: 13

Ersätter: SS-EN 203-2

Ersätts av: SS-EN 203-2-3:2014